Jacqlin

Jacqlin, de Nederlandse Jazz zangeres, wiens charmante uitstraling en stem doet denken aan Rita Reys, Blossom Dearie  en Norah Jones, zorgt met haar "Smooth Jazzy Sound" voor stijlvolle, Live Jazz en Easy-listening. Bent u op zoek naar een professioneel Jazzy geluid voor uw bruiloft, receptie, huiskamerconcert of JACQLIN'S JAZZ DINER.  Dan stelt Jacqlin haar begeleiding graag af op de wensen van de muzikale invulling. Bijvoorbeeld als Piano-zang duo maar ook met een complete band.

Haar repertoire bestaat uit een verrassende mix van covers uit het American Songbook, bekend van Ella Fitzgerald, Sarah Vaughn en Peggy Lee. Maar ook weet Jacqlin popsongs in een Smooth Jazzy Sound neer te zetten. Jacqlin's veelzijdige stem past bij alle variaties. Of het nu zachte ballads, zoete Bossa Nova’s of  funky swingnummers zijn.

Nog steeds werkzaam als jazz-zangeres, was Jacqlin op zoek naar een nieuwe richting in Jazz gerelateerde muziek. Met producer Tom Sikkers vond ze een geweldige samenwerking. Wat resulteerde in haar eerste Jazz- House single, een moderne versie van het lied van Blossom Dearie, "I'm Shadowing You". Jacqlin werkte ruim een jaar aan dit idee. 'De muzikale creatieve ideeën van Jacqlin en Tom's input uit ervaring en expertise hebben dit nummer een compleet nieuw geluid gegeven.

Dit maakt de weg vrij voor Jacqlin’s muzikale creativiteit. Waarmee ze op een frisse en creatieve manier muziek zal blijven interpreteren. Of het nu Jazz uit het American Songbook betreft of  het nieuwe met invloeden van Dance en House NU Jazz.  

Geen berichten gevonden